Segueix-nos a les xarxes socials:

ESQUAIX

Bernat Jaume aconsegueix el subcampionat europeu per equips amb la selecció estatal

Bernat Jaume aconsegueix el subcampionat europeu per equips amb la selecció estatalarxiu particular

Històric resultat de l'esquaix estatal a Birmingham. L'equip espanyol, amb tres catalans, entre els quals l'anoienc Bernat Jaume, i dos gallecs, va fer la seva millor actuació i va aconseguir el subcampionat d'Europa.

Espanya, que juga a Primera Divisió, ja va donar mostres del seu potencial en la fase de qualificació en guanyar la perillosa Gal·les per 3-1 i la selecció suïssa per 4-0. Però el gran cop d'efecte va arribar quan va eliminar els actuals campions, França, en les semifinals, després d'una dramàtica eliminatòria guanyada per punts i amb un Bernat Jaume decisiu sumant tres sets crucials davant Benjamin Aubert.

A la gran final, davant els anglesos, Espanya, lluny de rendir-se, va jugar una final espectacular malgrat el cansament acumulat. Bernat Jaume, tot i perdre un igualadíssim partit per 3-2, va fer un partit inoblidable jugant de tu a tu davant Daryl Selby, «top-20» del rànquing mundial. Al final, l'anglès va tibar de la seva experiència per posar els britànics al davant en el marcador final de 3-1, en una gran actuació d'un equip històric ple d'ambició i caràcter de tots els seus components.

Prem per veure més contingut per a tu