El Manresa FS té l'oportunitat demà a la tarda (19.15 h) de classificar-se per la final four de la Copa Catalunya. Com ja ho va fer els anys 2016 i 2017 (l'any passat va ser eliminat a quarts de final), els manresans buscaran la quarta plaça (Barça, Indústries i Mataró ja estan classificats) que dona dret a enfrontar-se, a l'inici de la propera campanya, a un dels grans del futbol sala català i en aquesta ocasió, segons sembla, en el marc incomparable del palau Blaugrana. Però no sembla que el Manresa FS ho hagi de tenir fàcil a la pista del Salou, tenint en compte que aquesta eliminatòria de quarts de final es juga a partit únic.

Els tarragonins, que busquen la seva primera classificació per la final four, juguen a la Segona B com el Manresa FS tot i que en una situació compromesa per poder salvar la categoria.

El camí del Manresa FS fins aquests quarts de final ha estat relativament còmode, superant el Gsport de Ger (2-7) , Vacarisses (2-6) i Sala 5 Martorell (3-5). Pel que fa al Salou, en la darrera eliminatòria va superar el CCR Castelldefels, campió de Segona B.

Copa Catalunya de base

També aquests dies es juguen eliminatòries decisives de les Copes de Catalunya en categories de base. Dissabte al Pujolet, el Manresa FS té dos dues de semifinals contra Les Corts; l'aleví a les 12.30 h i l'infantil a les 14.15 h.

El Futsal Vicentí també juga una semifinal, en el seu cas el prebenjamí, que rebrà igualment dissabte, el Pallejà (17.30 h).