El Club Bàsquet Navàs Viscola, que a final de març ja va assolir l'ascens a Copa Catalunya, vol posar la cirereta a la seva gran temporada enduent-se el títol absolut de Primera Catalana en la final a quatre que es durà a terme aquest cap de setmana al seu pavelló.

La competició es posarà en marxa avui a les 17 hores amb la disputa de la primera semifinal entre el CN Tàrrega, el guanyador del triangular entre segons classificats de grup, i el Sant Gervasi, campió del grup 3. Més tard, a les 19 h, entraran en escena els amfitrions, vencedors del grup 2, que es veuran les cares amb el Diffsalut Almeda, el millor del grup 1. Demà a les 17 hores es posarà en marxa el partit pel tercer i quart lloc i, a les 19 h, la gran final.

Els jugadors que han participat fins ara en el gran curs del club bagenc són Roger Tàpies, Gerard Riera, David Yuste, Adrià Sabata, Miquel Costa, Pieter Batlló, David Boja, Eduard Frias, Adrià Montagut, Marc López, Bernat Martí i Rui Santos, Francesc Batlló, Francesc Carpio i Sergi Sanfeliu. Els tècnics són Isidre Suau, com a principal, Xavier Simó i Oriol Ribera, com a ajudants, Pau Abardia, que s'encarrega de fer l'estadística, i Adrià Sellarès, el preparador físic.