El FC Barcelona va presentar ahir la nova samarreta per a la temporada 2019-2020, que destaca pel seu disseny de quadres, similar a la samarreta de la selecció nacional de Croàcia. És la primera vegada que els blaugrana utilitzaran aquest disseny en tota la seva història, i abandonaran així les ratlles que sempre han acompa-nyat la samarreta del Barça.

Els quadres blaus i granes representen les illes de l'Eixample de Barcelona. El club ha volgut rendir un homenatge a la ciutat amb una de les zones amb més repercussió de la capital catalana arreu del món.

Suárez es recuperarà a l'Uruguai

El davanter del FC Barcelona Luis Suárez continuarà la recuperació de la lesió al genoll amb la seva selecció nacional, la de l'Uruguai, segons va informar ahir l'entitat blaugrana. Suárez es va perdre la final de la Copa del Rei contra el València (1-2) després de ser operat del menisc intern del genoll dret per una lesió durant la tornada de la semifinal que va enfrontar el Barcelona a Anfield contra el Liverpool i que va suposar l'eliminació dels blaugrana a la Lliga de Campions (4-0). El període de baixa estipulat es va precisar entre tres i quatre setmanes i tot sembla indicar que el jugador estarà disponible per jugar amb l'Uruguai la pròxima edició de la Copa Amèrica, que comença el 14 de juny. Suárez intentarà guanyar la seva segona Copa Amèrica, després d'aconseguir-la l'any 2011 a l'Argentina i marcant a la final.