L'Ajuntament de Cardona, que està interessat en la promoció de la pràctica de l'esport i el foment dels hàbits saludables, i d'acord amb el projecte Cardona Integral, va signar el mes de maig passat un conveni amb el diari Sport per tal de realitzar el campus de futbol Barça Academy Sport, del 14 al 20 de juliol. Es tracta d'un campus dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys. Poden inscriure's al campus tots els que compleixin els 6 anys durant el 2019.

El preu varia entre si és només horari diürn (375?) o, per contra, és de règim complet (595?). Els cardonins i cardonines disposen del 10% de descompte per al campus. L'horari del model diürn és de dilluns a divendres, de 9 a 18 hores, i el dissabte de 9 h a 13 h. En canvi, el model de règim complet és a partir de l'entrada, el diumenge 14 de juliol a les 17 h, i fins al dissabte 20 de juliol a les 13 h.

Hi haurà sessió d'entrenament al matí, les activitats lúdiques a la piscina al migdia, i dinar i sessió d'entreteniment durant la tarda. En el transcurs del campus es farà una visita guiada a la Muntanya de Sal i al castell de Cardona, i una visita guiada al Camp Nou.

Tots els participants rebran una motxilla, dues samarretes oficials de Nike d'entrenament del Campus FCB, dos pantalons curts i dues mitges, entre d'altres. Hi haurà la presència d'un fisioterapeuta per atendre les petites incidències que puguin sorgir i, en cas d'una incidència més greu, es portarà el nen a l'hospital.

Les inscripcions es poden fer a campusfcbarcelona.com. S'ha de recordar que la ciutat de Berga és igualment seu d'un dels campus, de l'1 al 6 de juliol.