La seva vinculació amb el Club de Futbol Martorell ve determinada pel seu origen. Albert Serrats, migcampista organitzador26 anys és martorellenc de soca-rel i ha vist l'evolució del club durant l'últim quart de segle i les darreres vuit temporades des de la privileiada talaia del primer equip. El monistrolenc resident a Navàs Adrià Aguilera, de 22 anys, es va formar al planter del Gimnàstic de Manresa. Albert Nualart el va convènçer per jugar l'últim curs de juvenil amb el Manresa, a la Lliga Nacional. Després d'assolir l'ascens a Primera Catalana amb la Fundació Grama de Dani Andreu, l'estiu de 2017, el migcentre defensiu va rebutjar ofertes de superior categoria per retrobar-se amb Albert Nualart a Martorell.

Albert Serrats sentencia que el seu actual tècnic «és únic. Ha transmutat un equip ascensor en un conjunt que només sap mirar en una direcció: cap amunt». Per al martorellenc, segon capità de l'equip, l'aterratge a Martorell de Nualart i de jugadors forans que havien competit en equips formatius d'elit ha estat positiva per als jugadors locals, tot i que «el procés d'adaptació no va ser fàcil, va ser tot un repte per a un grup der jugadors amb aptituds, però que no estava acostumat a treballar amb el nivell d'exigència que imposa l'Albert». Serrats revela que ell i els seus companys senten que «durant aquestes dus temporades hem evolucionat molt com a jugadors i hem millorat des de l'aspecte físic fins al coneixement tàctic i estratègic del futbol».

D'altra banda, constata que «tot i que sempre hem sentit l'escalf de l'afició, la quantitat d'aficionats presents a les grades del Municipal Torrent de Llops s'ha incrementat, sobretot amb la presència de gent jove». «El futbol es torna a viure i sentir a Martorell», conclou.

Adrià Aguilera creu que «el 80% de l'equip es mantindrà». El de Monistrol no té dubtes. «La meva decisió és continuar a l'equip, en una plantilla molt jove, amb un gran futur i que comparteix una mateixa filosofia». Aguilera no descarta un tercer ascens consecutiu. «Realment, pujar a Tercera Divisió seria èpic, peò amb Albert Nualart no es concep un altre repte en iniciar la temporada.

La plantilla que ha assolit l'ascens la conformen els porters Toni Domínguez i Marc Ollé; els defenses Marc Colell, Xavier Sansegundo, Enric Soriano, Sergi Fernández, Michael Stalin Pico i Isaac Santaulària; els migcampistes Adrià Aguilera, Albert Serrats, Ibra Diop, Blai Servent, Toni Martí, Marcel Puerta, Guillem Gámez i Carlos Donado; i els davanters Èric Arévalo, Víctor Marco, Magatt Abdallahi, Abderrahime Haddouch Kodad, Joan Amador, Pau Hernández. José Antonio López, Xavier Marco i Antoni Hernández.