En la primera de les dues proves del campionat nord-americà de Superbikes d'aquest cap de setmana al Utah Motorsports Center de Salt Lake City, el manresà Toni Elías (Yoshimura Suzuki Factory Racing) ha aconseguit la victòria i ha ampliat la diferència al davant del MotoAmerica 2019. Elías es va imposar amb autoritat i el seu principal adversari, Cameron Beaubier (Yamaha), només ha pogut ser quart classificat.

En la prova d'aquest dissabte, Elías va entrar en primer lloc amb 1 segons i 9 dècimes de marge sobre Mathew Scholtz (Yamaha Westby Racing) i 2,4 sobre el tercer, Garrett Gerloff (Yamaha Factory Racing). Cameron Beaubier, també del Yamaha Facroty Racing, va entrar a 5 segons i 4 dècimes del manresà, campió del món de Moto2 en el 2010 i que ara viu una exitosa aventura americana. El sisè va ser Josh Herrin, company d'Elías al Yoshimura Suzuki Racing, que va entrar a 32 segons del guanyador.

A l'espera de la cursa d'avui (a partir de les 11 de la nit hora catalana), Elías ha ampliat el marge sobre els seus perseguidors a la general del campionat. Té 176 punts per 155 de Beaubier, 120 de Gerloff i 106 d'Herrin. Ara el campionat de MotoAmerica es troba al seu equador: la cursa d'avui serà la desena i en quedaran deu més. Elías acumula fins ara quatre victòries, tres segons llocs i un tercer. El manresà va ser subcampó de MotoAmerica el 2018 i en el 2017 se'n va proclamar campió.