26 de juny de 2019
26.06.2019
VOLEIBOL

La plaça Major es converteix un any més en camp de vòlei

La tretzena edició del Torneig de Manresa de volèi platja acull 39 equips

26.06.2019 | 11:24

Com cada estiu la plaça Major de Manresa ha quedat coberta de sorra per convertir-se en el camp de voleibol, que acull la tretzena edició del Torneig de Manresa de vòlei platja.
Hi ha inscrits 39 equips que són mixtos i formats com a mínim per 4 persones. D'aquests 39, 12 juguen a vòlei platja habitualment (equips blaus) i 27 s'inicien en la pràctica d'aquest esport (equips vermells). Les formacions competeixen des d'ahir dimarts en horari de 6 de la tarda a les 12 de la nit. En la darrera jornada de dissabte, el torneig s'iniciarà a les 3 de la tarda i finalitzarà a mitjanit aproximadament. També avui comença el tastet de vòlei platja per a menors d'edat, que es realitza de les 9 del matí a 2/4 d'1 del migdia a la pista provisional del camp de vòlei de la plaça Major i també al parc de la Seu. Amb un total de 15 nois i noies inscrites, que s'inicien en la pràctica del vòlei platja.
Aquesta activitat estiuenca està coorganitzada entre l'Ajuntament de Manresa i Vòlei 6.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit