La VilaBTTorrada celebrarà diumenge la seva tercera edició. La cursa santjoanenca tindrà dos recorreguts: un de 40 km i un altre de 20. Per participar-hi cal fer una

inscripció prèvia en un enllaç que es troba a santjoanvilatorrada.cat

amb un preu de 5 euros. Pel que fa a l'organització, és compartida per la regidoria d'Esports i l'entitat Amics Ciclistes. La sortida serà a les 9 del matí des de Cal Gallifa, indret on també arribaran tots els ciclistes després de completar els recorreguts respectius.

La ruta té els dos traçats esmentats anteriorment. El curt i més familiar (20 km), amb el nom de VilaBTTorradeta, i l'altre, més llarg i més exigent (40 km), amb el de VilaBTTorrada.

Totes dues rutes transcorren pels entorns de Sant Joan i tenen com a objectiu permetre als participants descobrir el patrimoni del municipi, tant l'industrial, com el cultural i el natural.

L'organització remarca que les inscripcions són limitades, i en el preu s'hi inclou una samarreta, com a record, l'avituallament durant la prova i una botifarrada popular a l'arribada per a tothom que hagi pres part en una VilaBTTorrada que torna després d'haver tingut dues bones experiències prèvies.