El Gimnàstic de Manresa juvenil ja té tècnic per substituir Ferran Costa, l'entrenador que va deixar l'entitat fa poc més d'una setmana per discrepàncies amb la coordinació del club. Adrià Talavera, un home de la casa, dirigirà un equip que en principi jugarà a la Lliga Nacional, després de baixar des de la Divisió d'Honor la temporada passada en una darrera jornada fatídica a Lleida.

Al llarg dels anys, Talavera ha tingut diferents càrrecs al Gimnàstic de Manresa, i destaca sobretot la seva tasca a la banqueta del cadet A a Divisió d'Honor. La campanya passada, precisament, no dirigia directament cap equip i portava una part del treball de coordinació juntament amb Sergi Martínez. A més, també aquest darrer curs ha estat el caçatalents a Catalunya del Reial Madrid, després que el club blanc i el mateix Gimmnàstic de Manresa arribesin a un acord de col·laboració.

No només el juvenil A ha trobat un inquilí per a la seva banqueta. El cadet de Divisió d'Honor també estrenarà tècnic. Es tracta de Sergio Espejo, un entrenador reconegut que es va iniciar al Jabac de Terrassa, que va continuar a l'Espanyol i que el darrer any ha estat al Girona. Es preveu que Espejo també formi part de la coordinació del Nàstic.

El Reus renuncia a Divisió d'Honor

Quan, ja fa unes setmanes, el Gimnàstic juvenil va baixar de categoria, es parlava de poder retenir la Divisió d'Honor en cas que el Reus, amb molts problemes econòmics, hi renunciés. La renúncia reusenca ha arribat però no és gens clar que la plaça sigui per a l'entitat manresana. Per normativa, sembla que primer es premiarà un tercer ascens de la Lliga Nacional, en aquest cas per al Badalona (ja van pujar de forma directa la Damm i el Jabac). De moment, però, no hi ha res oficial.