La veterana Travessia al Port de Barcelona es va celebrar dissabte passat al moll Bosch i Alsina. La prova, puntuable per a la cinquena Copa d'Espanya d'aigües obertes de la RFEN, la Copa Catalana absoluta de fons i el Circuit Català de travessies d'estiu, va ser organitzada pel Club Natació Atlètic Barceloneta i la Reial Federació Espanyola de Natació. La participació va ser de 554 nedadors, que van competir en les diferents categories i distàncies de la prova.

Va destacar la jove manresana Queralt Velasco, del CN Cervera, classificada en tercer lloc absolut (amb 1.05.58) a la prova dels 5.000 m, darrere d'Ainhoa Benavente (1.04.31) i Palmira Chaparro (1.04.29), la guanyadora. Amb aquest resultat, Velasco passa a encapçalar la Copa d'Espanya en categoria júnior.

Dissabte vinent es fixaran els resultats de la XX Travessia Nedant al Port de Torredembarra.