La Baja Aragón ha estat històrica per als pilots de les nostres comarques. Els cinc que van arrencar divendres la seva participació a Terol van finalitzar la prova en els llocs de podi.

L'únic guanyador va ser el capelladí Dani Vilà, que va revalidar la victòria de l'edició passada en quads, avantatjant, amb la seva Yamaha Raptor, en 14.32 el segon, Mario Gajón. Vilà va ser tercer en el tram nord i primer en el sud.

En cotxes, Nani Roma i l'odenenc Àlex Haro van finalitzar segons amb el seu Mini, a 3 minuts i 36 segons de l'argentí Orlando Terranova, que va ser el vencedor. El líder de la Copa del Món, Vasilyev, només va poder ser cinquè amb el seu Toyota. Roma i Haro van acabar quarts en el primer tram i van marcar la pauta en el segon, davant del Mini de Jakub Przygonski i del Ford de Martin Prokop, segon i tercer respectivament. L'odenenc i el seu company es van endur la victòria en el campionat d'Espanya de tot terreny, davant de Luis J. Recuenco i Fernando Álvarez.

En buguis, en la categoria CERTT, el debutant Carles Checa també va acabar en la segona posició. El santfruitosenc, que va tornar a assolir un gran resultat en la segona etapa de la prova, va quedar a 2.25 de Marc Duran, que va ser el més ràpid.

Pel que fa als camions, els bagencs Àlex Aguirregaviria i Jordi Perera i l'igualadí Francesc Salisi van finalitzar segons amb el seu Mercedes. Només els va aconseguir superar l'Iveco comandat pel txec Martin Macik, amb un marge de 17.50.

Finalment, el manresà Gerard Farrés i l'igualadí Armand Monleón, que competien en el grup T3.1 de buguis, van ser tercers, a 6.14 dels líders, Santiago Navarro i Dani Oliveras, i a 6.09 dels segons, els russos Alexander Dorosinskiy i Dmitry Pavlov. Farrés i Monleón, amb el seu Can-Am Maverick de l'equip Monster Energy Can-Am South Racing, van fer una bona posada a punt de cara a la preparació del proper Dakar 2020, en la seva primera cursa junts. Les seves properes proves seran el Ral·li Panàfrica, el Ral·li del Marroc i la Baja 1.000. Dins la classificació del campionat d'Espanya de ral·lis TT, el bagenc i l'anoienc acaben en una brillant cinquena posició.