L'holandès Max Verstappen es va endur la victòria en la cursa més embogida de l'any, en què tot va passar i en què Mercedes va quedar sense puntuar per una mala tria en els pneumàtics i errades puntuals.

La pluja va ser la gran protagonista des de l'inici, quan va provocar que sortís el cotxe de seguretat per un accident de Sergio Pérez. Tothom va canviar a pneumàtics intermedis i els dos líders del campionat dominaven, però a partir de la volta 23 tot va canviar. Magnussen va posar rodes llises i tothom el va seguir. El primer damnificat va ser Leclerc, que va sortir de la pista. Hamilton el va seguir i va trencar l'aleró de davant. El seu equip, que no estava preparat, va perdre 50 segons en el canvi i Verstappen va aprofitar la situació per situar-se líder.

Però encara faltava molt perquè tot s'acabés. Hamilton va començar a remuntar i va passar per davant d'un Hülkenberg que estavellava el cotxe contra el mur i provocava l'entrada del tercer cotxe de seguretat. Bottas es mantenia segon, però al gir 46 hi va haver un altre canvi de rodes que va perjudicar un Hamilton que va baixar al dotzè lloc i un Bottas que va abandonar per accident. A tot això, un Sainz que havia tingut una sortida de pista, va començar a avançar llocs i semblava que podria acabar al podi, però es va trobar amb Daniil Kvyat i amb Lance Stroll, que van veure com els avançava Sebastian Vettel i van tancar les portes al madrileny, que va quedar finalment en una cinquena posició que li va semblar pobra.