L'Espanyol, sense alguns dels titulars habituals, reservats per a la Lliga Europa, va empatar al camp del Sheffield Wednesday (2-2), equip de la segona categoria anglesa, en un duel en què va anar sempre a remolc i en què el xinès Wu Lei va evitar que perdés per primer cop en la pretemporada.

L'equip de David Gallego va tenir problemes per atacar i Andrés Prieto va salvar a l'inici un xut de Reach. D'aquesta manera va arribar el primer gol local, quan Fletcher va rematar impecablement de cap. L'Espanyol va reaccionar amb un xut de Wu Lei, però va ser javi Puado qui va empatar amb un bon xut des del vèrtex de l'àrea. L'empat va contribuir a que el partit també s'igualés damunt del camp, tot i que no hi va haver més gols fins al descans.

A la represa, novament Andrés Prieto va haver d'intervenir en algunes ocasions per evitar que els locals s'avancessin, però no va poder fer res al minut 79, quan Forestieri va transformar un penal comès per Bernardo.

Quan tot semblava indicar que l'Espanyol perdria, va arribar la reacció de la mà de Wu Lei. L'extrem xinès,en una acció aïllada, va superar el porter rival amb un fortíssim xut des de la frontal de l'àrea i va rubricar un empat que manté invicte l'Espanyol.