El golfista de Moià Adri Arnaus no va poder aconseguir finalment la victòria al Màsters de la República Txeca disputat a Praga, quedant-se a un sol cop del guanyador, el belga Thomas Pieters. En el darrer dia del campionat, disputat ahir, el belga va saber administrar l'avantatge que tenia respecte al dia anterior i no va permetre que Arnaus el superés. El moianès va aconseguir una bona embranzida final, que li va permetre mantenir la segona posició al D+D Real Czech Masters, amb birdies als forats 16 i 18. «No vaig baixar els braços en cap moment», va assegurar Adri Arnaus una vegada finalitzat el torneig. «Vaig aconseguir alguns birdies per intentar que s'equivoqués en algun moment Pieters. Però va estar molt encertat i sòlid. Estic realment feliç del resultat», va afirmar. En tercera posició, completant el podi de Peters i Arnaus, va quedar l'anglès Sam Horsfield, dos cops per sota del golfista moianès.

Tercer segon lloc de l'any

Està sent una bona temporada pel jove Adri Arnaus, de 24 anys. Després del que va aconseguir ahir a Praga, ja suma tres segons llocs. El primer el va obtenir el març a Kenya i el segon va ser fa unes setmanes a Valderrama (Cadis). El golfista moianès es quedarà a les portes de ser entre els 100 primers de la classificació mundial, i ha aconseguit el seu millor registre des que va iniciar-se en el món del golf. És el primer any que Adri Arnaus té targeta del Circuit Europeu i l'està aprofitant.

Però una de les grans cites que ha viscut aquesta temporada ha estat el magnífic resultat que va aconseguir a tot un Obert dels Estats Units en el seu debut, amb 289 cops, 5 per sobre del par. El moianès va aconseguir en la primera jornada del torneig nord-americà el millor debut estatal en un major des de l'any 2010, amb un total de 69 cops el primer dia. Més mala sort va tenir en l'Obert Britànic, sense èxit per passar en el tall que el classificaria per a la fase final.

Els altres dos golfistes estatals que van participar en el Màsters de República Txeca van ser Iván Cantero Gutiérrez i Gonzalo Fernández-Castaño, que van quedar ambdós empatats en la 23a posició, amb un total de 279 cops.