El desenllaç de la negociació entre el París Saint Germain (PSG) i el Barcelona per Neymar hauria de ser imminent, probablement una qüestió d'hores més que de dies, després de la reunió de les dues parts aquest dimarts a la capital francesa.

"Le Parisien" explica aquest dimecres que el Barça i el PSG es van donar 24 hores per reflexionar després d'aquesta reunió en què el club català va presentar una oferta per comprar l'astre brasiler.

La delegació barcelonista, formada pel director general, Oscar Grau, el director esportiu, Eric Abidal, el membre de la junta Javier Bordas, i el representant del Barcelona al Brasil, André Cury debía consultar amb la direcció.

La parisenca, en la qual hi havia el director esportiu, Leonardo, i el director general delegat, Claude Blanc, havia de fer-ho amb els propietaris qatarians.

Segons la versió de "L'Équipe", els negociadors parisencs van demanar als seus interlocutors que donessin una resposta definitiva sobre les seves exigències, una cosa que s'espera les pròximes hores.

L'equip de la capital francesa ha repetit durant les últimes setmanes que no deixarà anar Neymar llevat que aconsegueixi l'equivalent dels 222 milions que va pagar per ell el 2017.

L'oferta barcelonista presentada per la delegació que va viatjar a París, segons el que s'ha filtrat, inclou dos pagaments successius per un total de 170 o 180 milions d'euros i un o dos dels seus jugadors.

Els noms que més es repeteixen per participar en aquest canvi són l'internacional francès Ousmane Dembélé i el portuguès Nelson Semedo. El problema és que tots dos han indicat que no se'n volen anar de Barcelona.

Les posicions de les dues parts s'han mogut als últims dies. El PSG havia rebutjat fins ara les propostes del Barça de diners i jugadors o d'un préstec amb opció de compra.

Que el PSG s'hagi obert a una operació que inclogui altres jugadors pot haver pesat el fet que Neymar hagi dit a Leonardo que no vol tornar a vestir la samarreta del club de la capital francesa, segons "Le Parisien".