El Gimnàstic de Manresa juvenil vol retornar a la màxima categoria després del fatídic descens a la Lliga Nacional i ahir, l'equip entrenat per Adrià Talavera, va aconseguir una victòria èpica, amb remuntada inclosa, en els darrers minuts.

Els escapulats van sortir endollats en els primers compassos i Adrià Casanovas va aconseguir marcar un gol matiner, al minut 2. Sis minuts més tard, Vargas va enviar la pilota al pal i, acte seguit, els locals van empatar. Abans del descans, els locals van ser millors i van aconseguir posar-se per davant. El tècnic visitant va estar encertat en els canvis i, al minut 77, després de molts intents, el Nàstic va empatar a dos. En el darrer minut, Arnau Maldonado va marcar el definitiu gol de la victòria (2-3).