El corredor equatorià Richard Carapaz, que es va proclamar vencedor del darrer Giro d'Itàlia, correrà els tres propers anys a les files de l'equip Ineos, segons va informar ahir l'equip britànic en la seva pàgina web. Fins ara, el ciclista corria a l'equip espanyol del Movistar, el qual deixarà després de vincular-se fins al 2022 per un Ineos que té a la plantilla grans figures de la talla de Chris Froome, Geraint Thomas i Egan Bernal, tots ells guanyadors del Tour de França.

«Estic molt content de poder unir-me a l'equip. Sento que estic davant d'una gran oportunitat per poder seguir amb una progressió adequada», va declarar Carapaz, de 26 anys. El corredor equatorià es va convertir, el juny passat, en el guanyador del Giro d'Itàlia per la seva gran regularitat i la fortalesa en les etapes de muntanya.

Segons declara Carapez, en les manifestacions difoses pel seu nou equip, «ja conec molts dels corredors de l'equip i tinc ganes de treballar amb ells. Penso que encaixaré bé en aquest grup i que competiré, amb tot el potencial que tinc, els propers anys. Vull aconseguir grans triomfs, tant per a mi com per al meu nou equip».

Aquest és un més dels moviments que hi està havent les últimes setmanes en el mercat ciclista.