Segueix-nos a les xarxes socials:

La Copa Bages s'inicia avui amb tornejos de voleibol

Les competicions de basquetbol començaran el divendres que ve, dia 13

La Copa Bages s'inicia avui amb tornejos de voleibolasfe sant fruitós

La Copa Bages, la competició de pretemporada que es du a terme a Sant Fruitós, iniciarà aquest matí la seva activitat i no ho farà amb el basquetbol, el principal esport del torneig, sinó amb el campionat de voleibol, que compleix la seva segona edició i té quatre categories: sènior A, sènior B, juvenil i cadet. El calendari de partits es poden trobar a l'agenda esportiva, a la part inferior de la pàgina.

Pel que fa al basquetbol, la 31a edició masculina es dividirà en dues categories. La primera a posar-se en marxa serà la B, que disposa d'equips de Primera i Segona Catalana. Aquesta serà dividida en dos grups: en l'1 hi haurà el Berga, el Vilatorrada i La Salle Manresa, i en el 2, el Vaillant Asfe, el Martisa Santpedor i el CN Ter-rassa. Del 13 al 15 de setembre es jugarà la fase de grups, i els dos campions disputaran la final, el dia 22 a les 17.45 h.

El dissabte 21 s'iniciarà la categoria A, que engloba conjunts de Copa Catalunya. La primera semifinal enfrontarà l'Artés i el CN Tàrrega (17.45 h) i la segona, el Navàs Viscola i el Granollers (19.30 h). L'endemà es jugaran el tercer i quart lloc (16 h) i la gran final del torneig (19.30 h).

La 25a edició de la competició femenina es jugarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre. El dissabte hi haurà les semifinals CN Terrassa-Lleida (16 h) i PetroPintó Asfe-Igualada (21.15 h). Diumenge es jugaran el tercer i quart lloc (10.45 h) i la final (12.30 h). Finalment, el dissabte 21 es disputarà la 3a Mini Copa Bages, amb setze equips.

Prem per veure més contingut per a tu