Els exjugadors del Saragossa que van intervenir ahir en el judici sobre la possible compra d'un Saragossa-Llevant de lliga del 2011, que va suposar la salvació dels valencians, van calcar les declaracions de dijous dels seus companys i van negar haver rebut una prima extra per la salvació. Per la seva banda, els exjugadors del Llevant van justificar els seus pocs moviments de diners d'aquells mesos d'estiu.

Així, Uche, Lafita i Leo Franco, tots ells del Saragossa, van negar haver rebut una segona paga extra en metàl·lic que el club diu que va pactar amb ells dies abans del xoc i que, segons la versió del club, va correspondre a un rebut que va firmar Gabi com a capità.

Segons Leo Franco, «mai no vam cobrar res en efectiu, les primes eren les normals i s'anaven ingressant per transferència, com es veu en els extractes bancaris. No vaig tenir coneixement del paper firmat per Gabi fins al procés d'instrucció i mai no em van comunicar que s'havia firmat».

Per la banda del Llevant, Pallardó, Rubén Suárez, Manolo Reina, Wellington i Javi Venta van destacar la competitivitat del partit i van justificar els motius pels quals van fer menys pagaments amb targeta o extraccions bancàries.