La selecció holandesa va aconseguir una victòria històrica a Alemanya (2-4), amb la qual es va venjar de la que va encaixar fa uns mesos a Amsterdam i la manté en la lluita per una de les dues primeres posicions del seu grup, que donen accés a l'Eurocopa. Un gol del blaugrana Frenkie de Jong va iniciar la remuntada, després que Gnabry avancés els germànics en la primera meitat.

En la segona, després del gol del barcelonista, hi va haver la bogeria, ja que Tah es va anotar un autogol a favor dels Països Baixos i Kroos va empatar tot seguit. Però, en el tram final, Malen i Wijnaldum van superar Neuer i deixen l'equip de Ronald Koeman amb sis punts, tres menys que els alemanys, i a sis d'Irlanda del Nord.

Pel que fa als altres grups disputats ahir, gran triomf de Croàcia a Eslovàquia per 0-4, amb la qual passa a encapçalar la classificació juntament amb Hongria, inèdita ahir. A tres punts hi ha els eslovacs i també Gal·les, que ahir va patir per superar per 2-1 l'Azerbaidjan, amb gol de Bale inclòs.

Finalment, al grup G, Eslovènia va donar una mica de vida a la situació en vèncer el líder, Polònia, per 2-0. Ara, els polonesos tenen tres punts sobre Àustria, que ahir va destrossar Letònia per 6-0, i quatre respecte dels eslovens i d'Israel. Finalment, al grup I, Bèlgica va superar San Marino (0-4) i Rússia va guanyar Escòcia (1-2) i s'escapa.