Serè però seriós. El tècnic del Manresa, Andreu Peralta, va comparèixer a la sala de premsa del Congost conscient de la dificultat de vèncer a Tercera. Pel que fa al seu oponent d'ahir, el surienc va assenyalar que «el Cerdanyola ha estat l'equip que ens esperàvem i s'ha basat en el joc directe, sens dubte, un dels millors de la categoria». Per a Andreu Peralta, el Manresa «ha neutralitzat, tant a la primera com a la segona part, el joc aeri del Cerdanyola, amb l'excepció de la jugada que ha suposat el zero a u».

Tot seguit, el tècnic va lloar la persistència del seu equip. «Hem competit i hem tingut ocasions. No puc retreure res als meus jugadors». Interpel·lat sobre la posició endarrerida de Miguel Ángel Luque, Andreu Peralta va argumentar que «és així per tal que sigui el generador de tot el nostre joc ofensiu». Pel que fa a la titularitat de Ruano i Biel Rodríguez, en substitució de Jhonattan i Joanet, el jove entrenador va insistir en el fet que «disposo d'una plantilla àmplia i molt compensada on tothom pot tenir un lloc a l'equip titular pel bé del col·lectiu».

Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola, va emfatitzar que «el meu equip ha demostrat avui com es pot controlar un partit sense tenir la pilota. En aquesta categoria, els partits es desequilibren per detalls».