Mes de 50 equips repartits en tres categories (sèniors, familiar, infantil) van participar a la setena competició de canoes de la Festa Major de Sallent. La prova es va disputar a la zona del riu Llobregat i la distància a recórrer era d'uns 300 m. En categoria sènior, els guanyadors van ser els Mamboking, en segona posició van arribar els Tios, i en tercera posició, els Morte Team. En categoria familiar es va imposar el Capitán Pescanova, els subcampió van ser els Prats i la tercera plaça la va obtenir el Titànic Xic. En categoria infantil, primer lloc de les Carpes del riu, segons van ser les Girafes i tercers, les Descendents del Llobregat. L'organització va anar a càrrec de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Sallent, amb la col·laboració de l'Associació AVES, el CECB i la Diferent.