El Manresa Futbol Sala visita aquest diumenge al migdia (a les 12.30 hores) la complicada pista de Can Balsach, que és el feu del Natació Sabadell.

El pavelló dels vallesans, tot i la seva dificultat, porta records prou positius per als manresans, que hi han obtingut bons resultats a les seves últimes estades. Després d'assolir la primera victòria del curs davant del Pallejà (3-2) al Pujolet, l'equip manresà té un trampolí anímic que l'ha d'ajudar per reprendre el vol a la classificació, i puntuar en aquesta jornada seria un segon pas per fer-ho.

L'entrenador, Manuel Moya, no podrà disposar del porter Adil i Corvo, encara lesionats. Ni tampoc d'Asis, que està convocat amb la selecció marroquina en terres xineses. Qui sí que debutarà en aquesta convocatòria és l'última incorporació, Enric Pallé, a més d'alguna més que molt probable presència de jugadors juvenils.

D'altra banda, el Natació Sabadell arriba colíder amb sis punts. Dos triomfs (sobre el cuer Industrias B i un contundent 1-6 a la pista del Sala 5Martorell) i una sola derrota davant l'Hospitalet, actual líder amb ple de victòries.

Que ara només un equip hagi guanyat els 3 partits i que hi hagi una llarga cua d'equips amb dues victòries indica l'extrema igualtat que hi ha en el campionat.