No va poder ser. L'equip de Dani Calvo es va veure superat de manera clara per un CW Sant Adrià més potent que només va poder aguantar mig partit.

El primer quart va ser de ritme alt, amb intercanvi d'ocasions, i es va arribar al final amb empat a dos gols. El segon quart va ser més tranquil amb només un gol favorable als locals. Després del descans, el tercer parcial va ser decisiu. Malgrat que semblava que es mantindria la igualtat, en els dar-rers tres minuts, tres gols per als de casa que sentenciaven el matx. Amb 6 a 2 al marcador, els dos equips es van llançar a l'atac amb gols a les dues bandes però amb el marcador de nou favorable al CW Sant Adrià per 5 a 3 arrodonint la seva clara victòria en la primera jornada de la competició de Primera Catalana.