El Manresa juvenil de futbol sala i el Ripollet van disputar un duel amb moltes alternatives i en què cap equip va aconseguir dominar el matx durant una fase llarga, i el resultat final (3-3) reflexa la igualtat entre els dos conjunts.

Els visitants van començar més forts i es van avançar al minut 2 de partit, 0-1. Els manresans van aconseguir empatar tan sols dos minuts després (1-1), però el Ripollet es va tornar a posar al davant al minut 10. Abans del descans, Marc Morral va tornar a anivellar l'electrònic, 2-2. Als darrers 20 minuts, els dos equips van seguir buscant la porteria rival, però sense tanta sort. El Manresa va aconseguir remuntar mitjançant Noguera (3-2), però els visitants van tornar a marcar a 5 minuts del final per fer el 3-3 definitiu en un matx d'allò més igualat.