La piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona rebrà el cap de setmana la primera jornada de la Copa Catalana de natació en jornades de dissabte tarda i diumenge al matí.

La competició reuneix els 24 millors clubs repartits en tres divisions. El CN Minorisa hi participarà en la Tercera Divisió B, competint per assolir una de les dues primeres places del grup, la qual cosa li permetria arribar a la final de diumenge tarda amb aspiracions d'ascens a Segona Divisió, en lluita amb els dos primers del grup de Tercera Divisió A.

El tècnic Mariano Herranz presentarà un equip format per 23 esportistes, il·lusionats i convençuts de les seves possibilitats per assolir el que és el primer objectiu de la temporada, l'ascens de Segona Divisió. L'equip manresà en categoria masculina és format per Pablo Racero, Arnau Rovira, Dennis Cubillas, Marc Barrera, Ignasi Bernau, Carles Martínez, Érik Ribes, Miquel Rosich, Quim Gonzalvo, Adrià Herrador, Edgar Rosado i Èric Arco; i el femení, per Alba Rovira, Jana Torreblanca, Alba Martínez, Aroa Serracanta, Maria Egea, Dina Henestrosa, Nicoleta Bilibov, Sara Jaramillo, Valentina Grix De La Salle Juan, Laia Monferrer Huguet i Anna Salvans.