El Martorell va aconseguir aquest cap de setmana un treballat triomf a domicili. Als homes d'Albert Nualart els va valdre un sòlid segon temps per sumar tres punts més, que els serveixen per mantenir-se a les posicions capdavanteres del campionat. Durant els primers 45 minuts, cap dels dos conjunts va aconseguir controlar el matx. Els jugadors no es mostraven encertats en les seves accions i cap dels dos equips aconseguia trenar una bona jugada. Tan sols cal destacar un xut de l'Almacelles, que va ser escopit pel travesser.

Després del descans, el guió va canviar. El Martorell va sortir més ben organitzat i amb les idees clares, fet que els va donar solidesa en defensa i confiança en atac. No van deixar d'aproximar-se a l'àrea local fins que, després d'una bona jugada combinada, Arenas va finalitzar de la millor manera possible per avançar el seu equip, a falta d'un quart d'hora per al final (0-1). Pocs minuts després va arribar la sentència, gràcies a una gran vaselina d'Arévalo, que va col·locar el 0-2 definitiu. Tres punts més per al Martorell.