Maria Pomés i Guim Gabarró van posar el colofó a la meritòria actuació dels duatletes de l'escola esportiva del CAI Triatló en el Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya en pujar ambdós al tercer graó del podi, Pomés en la categoria infantil i Gabarró en l'aleví.

Enguany, els catalans de duatló de muntanya reservats a esportistes alevins i infantils es van disputar a la capital de la Noguera, Balaguer. Els tècnics de l'escola esportiva del CAI Triatló van decidir aprofitar la competició per fer una estada de tres dies a les Terres de Ponent i preparar la competició a consciència.

Els excel·lents resultats assolits per tots els duatletes anoiencs van ratificar l'encert del plantejament. Així, a les medalles de bronze aconseguides per Guim Gabarró i Maria Pomés, cal afegir-hi la quarta posició de Biel Monclús en la prova per a duatletes alevins, mentre que Pol Rubio va ser cinquè i el seu company d'equip Leo Torres va signar l'onzè lloc.

No menys destacada va ser la participació de Carla Pomés i Maria Vera en la competició per a duatletes alevines. Pomés va finalitzar els catalans en cinquena posició i Maria Vera va ser setena. A més, l'organització del campionat, a càrrec de Pedala.cat, va satisfer a l'expedició igualadina.