El Club Bàsquet Vilatorrada va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquest cop davant el Sant Boi, que es va imposar per tan sols un punt de diferència en un matx que no es va decidir fins al tram final.

Els jugadors bagencs van estar poc intensos defensivament durant els primers quinze minuts del duel i els visitants ho van aprofitar per fer-se amb el control del marcador (12-17 al final del primer quart). En el segon, els santboians van ampliar la renda fins als catorze punts, però els de Sant Joan de Vilatorrada van aconseguir reduir-la a només deu a la mitja part de l'enfrontament (27-37).

En tornar dels vestidors, els locals van sortir amb molta més intensitat, duresa i efectivitat. Això els va permetre disminuir la diferència al final del tercer quart (44-48). En els darrers deu minuts la tònica va ser més o menys la mateixa i el Vilatorrada va aconseguir forçar un frec a frec final. I és que, tot i que en els darrers segons els visitants guanyessin per quatre punts, aquests van cometre una falta de tir. Els bagencs van anotar el primer tir lliure i van fallar el segon, però van capturar el rebot ofensiu i els locals van empatar en una acció en què Belmonte va estar a punt de treure un 2+1.