Al Manresa FS se li va tornar escapar un partit que havia començat guanyant, aquest cop enfront el Natació Sabadell. Els nois de Miguel Bonilla van disputar els primers 20 minuts de forma irregular. Van aconseguir encetar l'electrònic, però amb només 2 minuts els sabadellencs van remuntar el partit (1-2).

En el segon temps, els manresans van millorar el rendiment i es van tornar a posar al davant (3-2). Els visitants, però, van tornar a empatar segons després (3-3). Els bagencs no es rendien i es van avançar, per tercer cop, a 8 minuts del final (4-3). Van gaudir de múltiples ocasions per eixamplar l'avantatge, però els sabadellencs van ser qui van aprofitar les seves ocasions per acabar-se enduent la victòria.