La Joviat es va quedar amb la mel als llavis en l'última jornada en perdre (39-41) amb el Sabadell. Després de no conèixer la victòria en els sis partits anteriors, rebia dissabte un Sabadell martiritzat en les darreres tres jornades en perdre per només un punt.

Les joves manresanes, que van dominar en bona part de la primera meitat i tota la segona part del partit, lideraven 39-34 a falta de tres minuts per al final, moment en el qual el Sabadell va agafar forces i va fer un pas endavant. La seva defensa en zona va dificultar l'anotació del rival. A més, la inexperiència en situacions límit va atemorir la Joviat. L'atac final de la remuntada sabadellenca va arribar en accions individuals de les jugadores exteriors. Aquestes van forçar la falta personal i van aconseguir anotar els quatre tirs lliures finals. No hi va haver treva per a una Joviat que va rebre la der-rota més dolorosa fins ara.