Satisfet a mitges és com es va presentar l'entrenador del Manresa, Andreu Peralta, a la roda de premsa posterior al partit davant del Peralada. El tècnic va reconèixer que «sobretot a la primera part, la seva pressió alta ens ha dificultat tenir el control del joc. Al segon temps hem fet algun retoc tàctic i la cosa ha millorat, encara que certament no hem tingut moltes possibilitats de fer gol, tot i que en tot moment hem mostrat ambició per anar a buscar els tres punts». Respecte al resultat final, Peralta va dir que «en general, el podem considerar com a just, tenint en compte que hi ha hagut poques oportunitats per part dels dos equips i que els gols han estat a pilota parada».

A la primera part es va lesionar un dels homes importants del Manresa, Walter Fernández. Tot i això, Andreu Peralta té clar que «forma part del joc i sempre hi ha aquest risc. A més, nosaltres tenim altres jugadors que també poden fer la feina ben feta. Pel que fa a la lesió, sembla que és a la part interior del peu i caldrà veure'n l'evolució els propers dies».

Albert Carbó, l'entrenador del Peralada, va considerar que «a la primera part hem sortit sabent el que havíem de fer. Teníem clar el que ens podíem trobar. A la represa, a causa del desgast potser ens ha costat més fer la pressió, però de totes formes ho hem tingut tot força controlat i no hem concedit pràcticament cap ocasió al Manresa, a part de gol de falta directa». De l'1 a 1, Carbó va opinar que «potser podem considerar que hem deixat escapar dos punts, però, tenint en compte que jugàvem davant un gran equip, podem estar satisfets amb l'empat».

Diumenge que ve, el Manresa es desplaçarà a Terrassa (12 h) per enfrontar-se al San Cristóbal, equip que acumula dues derrotes consecutives, precisament al camp del Peralada (2-0) i ahir a casa contra el Vilafranca (2-3). Els egarencs van catorzens amb i acumulen 11 punts, tres menys que el Manresa, que va desè.