El dissabte 16 de novembre començarà una nova edició de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal·lacions del Centre de Natació Mataró. En aquesta primera jornada de la competició es procedirà a fer l'entrega de premis als millors esportistes i clubs de la temporada 2018-19.

Els principals favorits per guanyar la Lliga Catalana són els actuals campions, Toni Ponce en categoria masculina i la sesrovirenca Núria Marquès, en la femenina. Tots dos nedadors i la majoria de paralímpics participaran en alguna de les jornades com a preparació de les seves competicions bàsicament internacionals. La Lliga Catalana també és una competició ideal per als joves valors d'aquest esport a Catalunya ja que els permet competir i continuar amb la seva formació.

La segona jornada de la Lliga Catalana es disputarà el dissabte 18 de gener a les piscines del Club Natació Martorell, la tercera jornada encara està pendent de confirmació de la data definitiva i, com és tradicional, la darrera jornada de la competició tindrà lloc coincidint amb els Jocs Catalans de l'esport adaptat.