Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor als 53 anys Joan Carles Pié, exentrenador del Sedis Bàsquet

Va haver d'abandonar la banqueta del conjunt alturgellenc l'agost de 2017 per combatre una malaltia

Mor als 53 anys Joan Carles Pié, exentrenador del Sedis BàsquetSedis Bàsquet

Joan Carles Pié, exentrenador del Sedis Bàsquet, ha mort aquesta matinada als 53 anys, segons ha informat a les xarxes el club alturgellenc. Pié va haver d'abandonar la banqueta del conjunt de bàsquet per combatre una complexa malaltia.

Pié va incorporar-se al Sedis Bàsquet la temporada 2000/01 per fer-se càrrec del primer equip a la Lliga femenina durant tres temporades. Després va assumir altres tasques com la de gerència, entrenador del primer equip masculí o coordinació tècnica, per tornar a assumir la direcció del primer equip femení la campanya 2015/16 i la 2016/17. Va ser llavors quan la malaltia el va apartar de les pistes.

L'entrenador de bàsquet era una persona molt coneguda en el món del bàsquet català. També havia estat lligat a altres equips com el Barça, la UE Mataró, el Sant Josep de Badalona, el Granollers o el Bàsquet Club River Andorra.

El club urgellenc l'ha definit en el seu comunicat com una persona «propera, respectada i estimada per tots». La Junta Directiva del Cadí la Seu i totes les persones vinculades al club han volgut expresar el seu condol i respecte cap a la família.

Prem per veure més contingut per a tu