Joan Carles Pié, exentrenador del Sedis Bàsquet, ha mort aquesta matinada als 53 anys, segons ha informat a les xarxes el club alturgellenc. Pié va haver d'abandonar la banqueta del conjunt de bàsquet per combatre una complexa malaltia.

Pié va incorporar-se al Sedis Bàsquet la temporada 2000/01 per fer-se càrrec del primer equip a la Lliga femenina durant tres temporades. Després va assumir altres tasques com la de gerència, entrenador del primer equip masculí o coordinació tècnica, per tornar a assumir la direcció del primer equip femení la campanya 2015/16 i la 2016/17. Va ser llavors quan la malaltia el va apartar de les pistes.

L'entrenador de bàsquet era una persona molt coneguda en el món del bàsquet català. També havia estat lligat a altres equips com el Barça, la UE Mataró, el Sant Josep de Badalona, el Granollers o el Bàsquet Club River Andorra.

El club urgellenc l'ha definit en el seu comunicat com una persona «propera, respectada i estimada per tots». La Junta Directiva del Cadí la Seu i totes les persones vinculades al club han volgut expresar el seu condol i respecte cap a la família.