La reunió d'ahir a la tarda entre l'Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) a la Direcció General de Treball no va acabar d'aconseguir que es desconvoqués la vaga per al cap de setmana del 16 i 17 de novembre, però s'hi van obrir nous camins de cara a la solució. A l'hora de tancar edició no s'havia arribat a cap acord, però hi havia negociacions totalment obertes i un cert optimisme entre les dues parts.

A la taula hi havia dues propostes. Una era del dia anterior i l'havia efectuada la productora Mediapro. Segons aquesta, el grup audiovisual permetria als clubs de Primera Iberdrola accedir als fons oferts per la federació i hi afegiria 1,5 milions d'euros per a l'ACFF, per tal de paralitzar la convocatòria. A canvi, la productora demanaria l'emissió de dos partits setmanals a través del canal Gol.

Aquesta proposta, però, va ser rebutjada per la federació. L'organisme presidit per Luis Rubiales descartava Mediapro per a la negociació i va presentar la seva proposta. Aportaria una bossa d'1.152.000 euros per a les jugadores i s'establiria que els partits els ofereixi l'operadora amb qui té contractats els drets el conjunt local. Els drets televisius, per tant, són la clau de la negociació.