El Club Bàsquet Navàs Viscola va obtenir una treballada victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita de l'Invernandez Almeda de Cornellà de Llobregat.

Els dos equips van iniciar el partit amb molta intensitat i amb defenses agressives. Això va provocar que el resultat fos molt igualat, amb lleugers avantatges en l'electrònic dels bagencs (19-14 al final del primer quart). En el segon, els locals van arribar a tenir sis punts de diferència, que es van reduir a quatre a la mitja part de l'enfrontament (40-36).

En tornar dels vestidors, els jugadors dirigits per Isidre Suau van sortir amb més força, però uns visitants molt lluitadors no van permetre que s'escapessin en el marcador. Es va entrar al darrer quart amb cinc punts de marge per als navassencs (62-57). En aquest, els locals van adquirir una renda de nou punts i la van saber gestionar bé per endur-se la quarta victòria de la temporada, però no sense patiment. El Club Bàsquet Navàs Viscola reprendrà la competició diumenge que ve, 17 de novembre, a partir de dos quarts d'una del migdia, quan visitarà la complicada pista de l'AESE de l'Hospitalet de Llobregat.