La Pobla Mafumet (2-2), el Peralada (1-1) i ahir el Vilafranca (0-0). El Manresa ha empatat amb els tres darrers rivals que han passat pel Congost. En el duel d'ahir, els manresans van estar a un molt bon nivell a la primera part, però a la segona van veure com els vilafranquins assetjaven la seva porteria un cop rere l'altre, i van haver de donar per bo el punt sumat.

Des del primer moment es van veure dos equips sobre el terreny de joc que volien els tres punts. Amb un joc viu, cap de les dues formacions no especulava amb el resultat. El Manresa va ser qui va donar el primer avís a la porteria contrària. Walter Fernández va fer un xut des de la banda dreta que el porter visitant, Toni Casamajor, va rebutjar amb poc encert però amb la sort que cap davanter blanc-i-vermell passés per allà en aquell moment. Era el minut 2, i al 14, una bona acció per la banda esquerra va acabar amb un llançament amb la cama esquerra de Biel Rodríguez que de nou el porter del Vilafranca va aturar amb dificultats, en aquest cas enviant la pilota a córner. Al minut 16 va ser el conjunt del Penedès qui va tenir la seva oportunitat, amb un cop de cap franc d'Illescas a la sortida d'un córner, però Pol Busquets va blocar sense problemes.

A mesura que avançava el partit, els manresans trobaven més espais per sortir al contracop. Al minut 33, Joel Méndez va xutar massa alt, sol davant Toni Casamajor, encara que al seu darrera tenia un defensor que no li va deixar fer el llançament amb comoditat. El Manresa passava pel seu millor moment. Al minut 36, Fran Orellana va intentar marcar, però el seu xut va topar amb el porter, que va tornar a desviar el llançament a córner. El Vilafranca intentava atacar però perdia de forma molt ràpida la pilota, ja que xocava amb un gran treball defensiu manresà. En el tram final del primer temps la dinàmica va canviar i el Vilafranca va fer més perill.

A la represa, els vilafranquins van sortir més endollats, tot i que, al minut 49, en un acció aïllada, Fran Orellana va estavellar un xut al travesser. Al minut 61, Ruano es va lesionar en el turmell i en el seu lloc va entrar Moha. Els visitants van tenir la millor oportunitat al minut 67, quan Xavi Civil va desaprofitar una bona centrada de Víctor Oribe a l'àrea petita des de la dreta. El remat del davanter vilafranquí, d'esperó, va anar a fora per ben poc. Un minut després, Pol Busquets va aturar una volea de Ramon Sardà i, al minut 71, Lucas Ribeiro va fer llançament al travesser de la porteria del Manresa. En els darrers 20 minuts, el Vilafranca va continuar pressionant, però el Manresa, encara que de forma esporàdica, mostrava senyals de perill en les seves accions de contracops, sobretot en un xut de David Sánchez des del vèrtex de l'àrea que va anar a fora (min 78). En l'acció següent, Xavi Civil es va presentar sol davant Pol Busquets i el porter manresà es va lliur per aturar el seu xut a boca de canó. Fins que la col·legiada Ainara Andrea Acevedo no xa xiular el final, cap dels dos equips no va donar per bo l'empat.