Segueix-nos a les xarxes socials:

El JAB de Berga presenta dos equips de cros amb aspiracions

Catorze atletes participen a les formacions masculina i femenina de l'entitat

El JAB de Berga presenta dos equips de cros amb aspiracionsarxiu particular

Els Joves Atletes de Berga (JAB) han fet la presentació dels seus equips federats de cros i que representaran l'entitat en els Campionats de Catalunya i d'Espanya i en altres competicions de l'especialitat. Unes formacions que tenen com a característica principal que la majoria dels seus integrants són nascuts o residents a la comarca del Berguedà (algun també al Bages).

La formació femenina la componen set corredores: Núria Cascante (Bagà), Clàudia Sabata (Berga), Anna Garcia (Avià), Vanessa Chirveches (Puig-reig), Ariadna Ariso (Berga), Jèssica Codina (Navàs) i Lídia Pons (Navàs). Pel que fa als nois, també n'hi ha set: Jordi Hernando (Berga), Pol Raich (Gironella), Marc Valdès (Santpedor), Roger Camprubí (Borredà), Roger Comellas (Puig-reig), Jordi Comellas (Casserres) i Oumar Camara (Berga).

El president del JAB de Berga, Alfonso López, ha comentat que «aquesta temporada 2019-2020 hem volgut apostar per atletes de la nostra comarca aprofitant el potencial que tenim a casa. Així, el 90% dels atletes són del Berguedà, i l'altre 10%, del Bages, però entrenen aquí».

A la presentació, que va tenir lloc a l'Hotel Berga Park, van ser-hi presents el regidor de l'Ajuntament de Berga Isaac Santiago; el conseller d'Esports del Consell Comarcal del Berguedà, Abel Garcia, i el representant del patrocinador oficial del club (Fent País), Nil Camprubí, així com l'esmentat president del JAB, Alfonso López.

Naima Ait Alibou, quarta a Sòria

L'atleta sub-23 del CA Igualada Petromiralles Naima Ait Alibou va assolir una brillant quarta posició en categoria promesa i un bon 17è lloc en la general, al Cros Internacional de Sòria, amb 28' 49'' (8.000 m). Lahcen Ait Alibou, també del CA Igualada Petromiralles, va ser el 19è sènior i 27è absolut, amb 31' 49'' (10.000 m).

Prem per veure més contingut per a tu