El director del planter de el Barcelona, l'holandès Patrick Kluivert, ha suggerit que una de les estrelles de el futbol formatiu del club blaugrana, com és el jove Riqui Puig, surti "cedit per competir a un nivell diferent i tornar".

En una entrevista al diari 'Sport', el màxim executiu de la Masia, ha estat directe respecte al futur immediat de Puig: "Si veus els migcampistes del primer equip, Frenkie, Artur, etc. On has de posar Riqui? Amb tot el respecte. És difícil. És millor per a Riqui anar-se cedit per competir a un nivell diferent i que pugui tornar".

Kluivert ha dit que l'Ajax d'Amsterdam seria un bon destí per al jugador -"sóc partidari de cedir jugadors a l'Ajax", ha subratllat- i ha recordat que el Barcelona també té un conveni amb l'Utrech.

D'altra banda, també ha apuntat al procés de formació del jove Ansu Fati, en recordar que el seu temps en el primer equip podria tenir els dies comptats quan el preparador Ernesto Valverde tingui tots els seus jugadors disponibles.

"Si tots els jugadors de la primera equip estan al cent per cent, tinc la sensació que ell (Ansu Fati) ha de jugar al Barcelona B per tenir minuts en les seves cames. Amb Carles Pérez ja ho estem fent", ha subratllat.