23 de novembre de 2019
23.11.2019

El president de la FCN es troba amb els clubs de la Catalunya Central

23.11.2019 | 00:01

Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació, es va reunir en el marc d'un sopar amb clubs de la Catalunya Central i van estar representats el Navàs, el CN Igualada, el Sallent, el Berga Resort, el Castellet i el Minorisa. La majoria representats pels seus presidents i alguns també amb els directors tècnics. El president va ser acompanyat per Josep Ribera, que és el directiu responsable de la Catalunya Central. Així mateix hi van ser Eugeni Ballarín, que és el director tècnic federatiu, i Anna

Garcia, com a representant del Comitè Català d'àrbitres.

Va ser una reunió distesa en la qual es va exposar per les entitats la dificultat per fidelitzar els seus esportistes i la dificultat per poder tirar endavant organitzacions. En aquest sentit, el club que més es va mostrar presdisposat a acollir activitats va ser un CN Igualada, obert a rebre entrenaments amb altres clubs a les seves piscines i a ser amfitrió de les competicions que es pactin amb la Federació Catalana de Natació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.