El Martorell i el Gavà van disputar un partit molt igualat que es va enllestir amb una victòria dels locals. La primera meitat va ser molt disputada i els dos equips van gaudir d'oportunitat per avançar-se en el marcador. El ritme era molt elevat i, tot i que no hi havia un dominador clar, va ser el Martorell qui va colpejar primer amb un gol abans d'arribar al descans que va donar certa tranquil·litat al conjunt d'Albert Nualart. La segona part va ser diferent. Els locals, amb l'energia i els ànims de veure's al davant en el marcador, van sortir al camp amb l'objectiu de sentenciar el partit el més aviat possible. El Martorell jugava amb un ritme i una velocitat que el Gavà no podia igualar, fet que va permetre que Arenas fes el 2 a 0 definitiu i aconseguís el seu doblet particular. Tot i que l'avantatge de gols podria haver sigut superior, el partit va concloure amb un resultat que va evidenciar la superioritat dels blancs i vermells.