El Reial Madrid acabarà definitivament en segona posició la primera fase de la Lliga de Campions. Les possibilitats de superar el PSG a la classificació eren remotes i ahir es van esfumar quan els francesos, que van fer un mal partit al Bernabéu, van igualar en dos minuts tota la feina que havien fet els propietaris del camp en els 80 minuts anteriors. Un empat que deixa el Madrid amb la sensació que progressa en el seu joc, però que potser anirà faltat de qualitat quan arribin les instàncies finals de la competició.

I més tenint en compte que ahir es va lesionar Hazard en el tram final després d'haver fet un gran partit. L'altre protagonista va ser Benzema, que va avançar els seus després d'un rebuig al pal en una rematada d'Isco. Van ser els millors minuts dels locals, que mitjançant Kroos, Carvajal i Marcelo van posar a prova Keylor Navas. A l'altra banda, el PSG jugava fatal però va poder empatar en una acció de Mbappé, que es va obcecar en el gol i no va passar la pilota a Icardi.

A la represa va entrar Neymar, però el seu equip no va jugar millor. A més, Benzema va semblar sentenciar al minut 79, en rematar de cap una centrada de Marcelo. Però dos minuts més tard, una clamorosa errada de Varane va acabar amb el gol de rebot de Mbappé. Sense temps per reaccionar, una altra jugada per l'esquerra dels gals va finalitzar als peus de Sarabia, que va empalmar un xut lluny de l'abast de Courtois. En el descompte, l'escridassat Bale hauria pogut deixar els punts a casa, però va llançar una falta al pal de Navas.

L'Atlètic no ho té fet

Qui no sap què passarà amb ell és l'Atlètic de Madrid, que ahir va caure a Torí contra la Juventus i ara haurà de derrotar un Lokomotiv ja eliminat a casa per evitar que el Leverkusen el superi derrotant els italians el darrer dia. Una falta directa llançada per Dybala, gairebé sense angle, va superar Oblak i va classificar la Juve, tot i no disposar de Cristiano.

En els altres grups, el City va passar ronda tot i no passar de l'empat a casa contra el Xakhtar Donetsk. Solomon va igualar el gol de Gündogan i ara els ucraïnesos se la jugaran a casa contra l'Atalanta. Si guanyen, passen a vuitens. Si empaten, caldrà esperar a veure què fa el Dinamo de Zagreb, que ahir va caure contra l'Atalanta per 2-0, i si perden, queden fora de la competició a mans dels italians, que semblaven eliminats i encara respiren.

L'altre protagonista del dia va ser Lewandowski, autor de quatre gols en el 0-6 del Bayern a Belgrad. En la tornada de Mourinho a la Champions, el Tottenham va haver de remuntar un 0-2 contra l'Olympiacos però ja és a la ronda següent.