El conjunt bagenc va obtenir una nova victòria després de superar per un còmode 3-0 el Vilada. L'equip local va obrir la llauna amb un solitari gol al minut 11 de joc. Els visitants van anivellar més el joc i ambdós equips van enfilar el túnel de vestidors amb aquest mínim favorable a l'equip de casa. A la represa, la dinàmica no va canviar fins al minut 70, quan de nou el conjunt de la Devesa va marcar el segon gol. Els berguedans es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Popa i els navassencs ho van aprofitar per acabar de sentenciar amb el definitiu 3-0. En el mateix grup 1, el líder Alt Berguedà i el colíder Berga B (amb un partit menys) van empatar en un duel molt anivellat (1-1). En el grup 2, el líder en solitari Pirinaica B va golejar en la seva sortida al camp del Sant Vicenç (1-4).