El Baxi Manresa va comunicar ahir a la tarda que l'ala badaloní Sergi Vidal s'ha desvinculat del club després que hagi vençut el contracte temporal d'un mes que hi va signar. Vidal va arribar per rellevar el mallorquí Pere Tomàs, lesionat en el partit contra el Retabet Bilbao del 2 de novembre passat i que ja està a punt de reaparèixer, recuperat dels problemes musculars que va tenir.

Durant el temps en què Sergi Vidal ha estat al Baxi ha disputat dos partits de la lliga Endesa, nou minuts a la pista del Montakit Fuenlabrada i tres, dissabte passat, a la de l'UCAM Múrcia. En la Lliga de Campions el seu protagonisme ha estat més gran, a causa dels problemes de jugadors de quota que ha tingut el Baxi en aquesta competició, amb quatre intervencions. La més llarga de totes va ser, precisament, en el duel de dimarts a la pista del Dinamo Sàsser, en què va estar 19 minuts a la pista. En aquesta competició ha anotat quatre punts en total.

Sergi Vidal ja havia ajudat el Baxi Manresa en la pretemporada, en què havia participat en els entrenaments i en algun partit. Després va firmar un contracte temporal amb el Fuenlabrada, on va jugar durant un mes.