Un gol d'Ansu Fati al minut 88 ha donat la victòria per 1-2 al Barça davant l'Inter de Milà aquest dimarts a San Siro que, a més, ha convertit el davanter, de 17 anys, en el jugador més jove en marcar a la Lliga de Campions.

Amb el pas als vuitens de final com a primer classificat assegurat, el Barça ha saltat al terreny de joc amb un onze ple de rotacions i s'ha avançat gràcies al segon gol de l'any de Pérez, però una gran jugada de l'argentí Lautaro Martínez finalitzada per Lukaku ha establer l'empat.

Sense l'argentí Lionel Messi, fora de la llista per descans, els blaugrana ha tingut una immillorable oportunitat per tenir un avantatge de dos gols, però el francès Clement Lenglet ha fallat una diana que semblava cantada.

I en el 88, escassament tres minuts de sortir al camp, Ansu Fati ha enviat l'esfèrica al fons de la porteria rival per segellar la victòria i convertir-se en el golejador més novell de la competició continental.