El Liverpool segueix mostrant un domini incontestable a la lliga anglesa, i ahir es va desfer del Watford en el partit que obria la dissetena jornada de la competició, a Anfield (2-0).

El gran artífex de la victòria del conjunt de Klopp va ser l'egipci Mohamed Salah, que va obrir el marcador al minut 38 amb un xut creuat en un contraatac i el va tancar al 90 des de l'àrea petita. El líder de la Premier amplia a deu punts el seu avantatge sobre el segon, ja que el Leicester no va passar de l'empat a un a casa davant el Norwich. Pukki va avançar els visitants al minut 26, però, al 38, Krul es va marcar en pròpia porteria i va establir l'empat definitiu. En un altre partit destacat, el Chelsea es va veure sorprès a Stamford Bridge contra el Bournemouth (0-1), amb un gol de Gosling al 84.

La jornada d'avui s'iniciarà a les tres de la tarda amb els duels entre el Manchester United i l'Everton i entre els Wolves i el Tottenham de José Mourinho. El plat fort, però, arribarà a dos quarts de sis, quan l'Arsenal rebrà el Manchester City del santpedorenc Pep Guardiola a l'Emirates Stadium.