El major aplom final de l'Uni Girona, amb la força interior de Mima Coulibaly i l'encert exterior de Magali Mendi, va impedir al Cadí la Seu aconseguir un triomf pel qual va treballar de valent i que va acaronar. De fet, les urgellenques van dominar pràcticament sempre des que a mitjan segon quart es van posar al davant, i gràcies al lideratge de Sydney Wiese i Tinara Moore, ben acompanyades per Ari Pujol i Geo Bahí, van tenir sempre sota control les d'Èric Surís.

Va ser un matx travat, sense encert més enllà del tir lliure, i en què els dos conjunts van notar el desgast fet dijous en sengles partits de competició europea. El Cadí va treure petroli a la seva lluita i als bàsquets amb addicional inclòs de Moore. O als tirs en suspensió de Wiese. Però mai no van disposar de més de sis punts de renda. De fet, els guarismes van ser baixos producte de les bones defenses i del baix encert de les unes i les altres (l'Spar CityLift tan sols va anotar dos dels disset triples que va intentar, però els va anotar quan més mal van fer).

A quatre minuts pel final, les gironines van aconseguir passar al davant (47-48) i des de llavors va ser un estira-i-arronsa del qual n'acabarien sortint més ben parades les forasteres. Alguns errors no forçats de les de la Seu -que van perdre diverses possessions al llarg del partit- i tres bàsquets gairebé seguits de Mendi més la força de Coulibaly sota les anelles van acabar sentenciant.