El Club Bàsquet Navàs Viscola va tancar el curs 2019 amb una meritòria victòria (la setena de la temporada) a domicili, a la complicada pista del CB Cerdanyola Al Dia (58-65).

Els bagencs es van presentar al partit amb les baixes de Nil Deix i Bernat Martí per lesió. Tot i aquest contratemps, els jugadors dirigits per Isidre Suau van plantejar un duel molt seriós i van anar a davant la gran part del temps. El primer quart va acabar amb empat a 15, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de marge pels navassencs (29-31).

Tornant dels vestidors els visitants van realitzar una gran feina defensiva i van deixar el seu rival amb només dos punts en tot el tercer quart, que a més els van anotar en els últims 25 segons. Això va permetre que el Navàs obtingués una còmoda diferència de 19 punts quan encara faltaven deu minuts per disputar-se (31-50). En aquests, el Cerdanyola va exercir una pressió a tota la pista per tal d'intentar tornar a entrar en el partit. Els va funcionar, ja que es van poder acostar fins als quatre punts. Poc després, dues cistelles consecutives de Rui Santos van permetre als visitants obrir el forat definitiu.